spring naar de inhoud spring naar de navigatie

Trainingen

Mindfulness voor ouder/verzorger en kind

Deze Mindfulnesstraining bestaat uit 8 sessies van 60 minuten en is gebaseerd op de methode Eline Snel. Nieuw is dat deze training wordt aangeboden aan kinderen met de ouder/verzorger samen. Data en tijdstip worden in overleg vastgesteld.

Info en aanmelden: info@sandradenhollander.nl

 

‘Houd me Vast’ training

De relatietraining ‘Houd me Vast’ is afgeleid van Emotionally Focused Therapy (EFT). De training vindt plaats onder leiding van Toine en Sandra den Hollander. De cursus is geschikt voor (echt)paren, die hun relatie willen verbeteren. Door middel van voorbeelden, filmpjes en (huiswerk)oefeningen leert u (opnieuw) liefdevol communiceren en te verbinden. De ‘Houd me vast’ training voor (echt)paren, bestaat uit acht bijeenkomsten van 2 uur en is niet geschikt voor stellen die ernstige relationele conflicten hebben, waarbij ook sprake kan zijn van een buitenechtelijke relatie en/of geweld.

Voor de training zal er een kort telefonisch kennismakingsgesprek met de trainers plaatsvinden. Bij de prijs zijn het lesmateriaal, lunch en consumpties inbegrepen. Maximaal 4 stellen per training.

De data worden nader bekendgemaakt.

Info en aanmelden: info@sandradenhollander.nl