spring naar de inhoud spring naar de navigatie

aanbevelingen

“Na een aardige rollercoaster in onze relatie was hulp zoeken bij een professional nog onze enige kans op het redden van onze relatie. Met enige scepsis, na wat mindere ervaringen hebben we toch besloten om een gesprek in te plannen met Sandra.
Ons eerste kennismakingsgesprek met Sandra was positief omdat ze meteen met een plan van aanpak kwam, daardoor besloten we samen om bij haar verder te gaan met relatietherapie.¬†Gaandeweg de therapie bleek al gauw dat Sandra wekelijks zorgde voor een plek van vertrouwen en veiligheid, nooit iemand veroordeelt en iedereen in zijn of haar waarde laat. Later bleek dit de sleutel te zijn om eerst jezelf te openen en daarna je open te stellen voor elkaar.¬†Bijzonder aan de aanpak van Sandra is dat ze steeds de situatie centraal zet en niet meegaat in wat er allemaal niet goed zit in de relatie. De connectie van hoofd naar hart heeft bij ons veel los gemaakt en ons laten zien dat de liefde nog zeker aanwezig was. We vinden haar een ontzettend warme en prettige persoonlijkheid en zeer professioneel in haar werk. Door haar kennis en kunde speelde ze goed in op wat wij op dat moment nodig hadden. Dankbaar zijn wij voor haar bijdrage om ons weer nader tot elkaar te brengen en onze relatie weer op de rit te krijgen. Wij kunnen haar dan ook oprecht aanraden en durven met zekerheid te zeggen dat we dit traject zonder Sandra waarschijnlijk niet positief hadden afgesloten”.

“Midden vorig jaar zijn wij samen in een heel diep dal terecht gekomen. Via via zijn we bij Sandra in relatietherapie gegaan. Haar aanpak waarbij je keer op keer terug gaat naar het contact met jezelf heeft er mede voor gezorgd dat wij samen gegroeid zijn naar waar we nu staan. We zijn er samen sterker uitgekomen! Wij kunnen niets anders doen dan Sandra bedanken en deze praktijk zeker aanbevelen!”